Sans Grønn Frisør - Grønn skjønnhetspleie
Produkter
Sans har et godt utvalg av hårprodukter og sminke. Ingen av våre produkter er testet på dyr! Vi hjelper deg gjerne og gir deg personlige anbefalinger og veiledning slik at du finner riktige produkter for deg. Kontakt oss!

HÅRFARGER:
Color.Me
På salongen har vi to farge serier. Hovedserien er Color.Me fra Kevin Murphy. Dette er en svært mild farge. Color.Me er en ammoniakkfri og PPD fri, honningbasert hårfarge. Den inneholder Shea Butter og Granateple, og er utviklet med fokus på naturlige ingredienser, samtidig som den har styrken og integriteten til en permanent hårfarge. Color.Me består av mikropigmenter som ikke krever at skjellaget sveller så mye. Dette tillater Color.Me å trenge dypere inn i håret, noe som resulterer i langvarig hold og intens glans. Så hvis du plages med kløe og/eller irritasjon før, under eller etter farging kan dette være ett alternativ for deg.

                
HÅRPRODUKTER:
Kevin Murphy
Kevin.Murphy produktene er inspirert av hudpleie, og er basert på vektløs teknologi for maksimal ytelse og en naturlig look. Produktene er inspirert fra det beste fra naturen, og er produsert av fornybare og bærekraftige kilder. De inneholder rene essensielle oljer, planteekstrakter og naturlige antioksidanter.

Kevin.Murphy anerkjenner alvoret rundt klimaforandring, og benytter derfor kun emballasje som er resirkulerbar, resirkulert eller biologisk nedbrytbar. De ser etter naturlige ingredienser som er bærekraftig, fornybar og høstet i fri natur. Kevin.Murphy er også stolt samarbeidspartner med Al Gores The Climate Reality Project; en veldedig organisasjon som er dedikert til å opplyse offentligheten rundt konsekvensene av klimaforandring.Kevin.Murphy er akseptert av People for Ethical Treatment of Animals (PETA) som et anbefalt ”Cruelty Free” selskap. PETA anerkjenner denne tittelen kun til selskaper som er dedikert til å produsere produkter som ikke skader eller tester på dyr. Se etter Cruelty Free kaninen på alle Kevin.Murphy produkter.Davines, OI
OI er en liten produktlinje skapt for å gi absolutt skjønnhet til alle hårtyper. Produktene er utviklet i Davines state of the art laboratorier, og takket være deres multifunksjonelle, allsidige og velgjørende karakteristikk gir OI en ekstraordinær, effektiv og behagelig kosmetisk behandling. Alle OI produktene inneholder Roucou Olje, som utvinnes fra en plante i Amazonas, også kjent som Annatto. Planten er meget rik på beta karoten (100 ganger høyere enn gulrøtter). Den har meget pleiende effekt på håret og fremmer hårvekst.
Produktene er selvfølgelig ikke testet på dyr, og er produsert ved hjelp av fornybar energi.   

Davines, Essential Haircare
Essential Haircare inneholder en høy andel av ingredienser som er naturlig utvunnet og biologisk nedbrytbare. Dette minimerer den miljømessige påvirkningen, samtidig som det kombinerer bærekraftighet og høy ytelse.

Emballasjen i Essential Haircare er produsert med et minimum av plastikk som kreves for å beskytte innholdet. Laget av næringsmiddelgodkjent plast og kan gjenbrukes som beholdere for mat, og som potteplanter.

Produktene selv bidrar til vern av biologisk mangfold ved å inneholde ingredienser utvunnet fra avlinger som står i fare for å bli utryddet.
Vitenskapelig kunnskap kombineres med et ønske om å beskytte håndverk- og kulturarven i Middelhavsregionen for å forske frem de beste Essential Haircare-formularene, uten parabener og sulfater.

Essential Haircare er beriket med aktive ingredienser fra Slow Food Presidium gårder i Italia for å bidra til å beskytte biologisk mangfold på planeten vår.
Som en del av LifeGate Zero Impact-prosjektet, blir Co2-utslippet fra produksjonen av produktene utlignet ved å finansiere skogplanting og beskyttelse av skog på Madagaskar. Essentials er utelukkende produsert av fornybar energi.
Davines, NaturalTech
NaturalTech er en serie med produkter og behandlinger som løser de vanligste hår- og hodebunnsproblemer. Produktene er beriket med Fytokjemiske ingredienser (aktive biologiske stoffer fra planter) og innovative kosmetiske ingredienser med ekstraordinær antioksidant effekt, anti-inflammatorisk og anti-friradikal egenskaper. Den mest moderne forskningsteknologien tillot dem å formulere naturlige produkter med ekstremt høy ytelse uten parabener og sulfater.
Produktene er selvfølgelig ikke testet på dyr, og er produsert ved hjelp av fornybar energi.Davines, The Circle Chronicles
En serie med 5 forskjellige masker som dekker hvert behov.
Alle kurene kan bruker hver for seg, eller sammen for å dekke alle behov som hår og hodebunn har.
Info om de forskjellige:

The Wake-Up Circle
For de som reiser ofte, eller for de som elsker nattelivet og sene fester. Gir ny energi og volum for stresset hår og hodebunn. Inneholder 100% naturlig lilla leire og Rhadiola ekstrakt som har en kraftig rebalanserende effekt. Motvirker skadelige stoffer som genereres fra stress.

The Renaissance Circle
For de som regelmessig bruker varmeverktøy eller har kjemisk behandlet hår. Eller for de som elsker å svømme. Reparerer slitt og skadet hår ved og gjenopprette hårets helse, glans og mykhet.Inneholder 100% naturlig gul leire som hjelper å gjenoppbygge hårets ytre struktur, og Babassu butter som er meget næringsrik.

The Spotlight Circle
For de som gjør seg klar til en fest eller en spesiell anledning, hvor man vil vise seg fra sin beste side. Gir ekstraordinær glans, for livets spesielle øyeblikk. Inneholder Moringaolje som er rik på fettsyrer, vitaminer, mineraler og proteiner som gir meget glansfullt hår.

The Quick Fix Circle
For de som alltid er på farten eller har en travel uke foran seg. Gir fuktighetsrikt og mykt hår på et øyeblikk. Inneholder 100% naturlig rød leire og hyaluronsyre som binder seg umiddelbart til hårstrukturen og gir fuktighet.

The Purity Circle
Når man lever i eller reiser til en travel storby. Eller for de som har behov for en detox. Renser hår og hodebunn. Inneholder 100% naturlig bambuskull som fjerner avfallsstoffer og er super absorberende og matcha te ekstrakt som er i stand til å nøytralisere frie radikaler som stammer fra forurensning.EVO
Evo er en innovativ hår og skjønnhetsproduktprodusent med individualitet og integritet. Produktene er laget med naturlige ingredienser og råvarer som er veganske og glutenfrie. Serien er fri for parabener, sulfater, dea, tea og propylenglykol uten at det går på bekostning av produktytelsen. 
I Evo vil du ikke finne unødvendige, over-markesførte ingredienser, men ingredienser som er aktive og gjør det de lover.
Serien er en fullstendig serie med alt i fra shampo og conditioner, pleieprodukter, styling til fargeoppfriskende conditioningkurer.

Cutrin - Vieno Sensitive Care
Den nye Cutrin Vieno er utviklet i samarbeid med Finlands Astma og Allergi Forbund, og er en produktserie for fint nordisk og sensitiv hodebunn. Produktene gir håret en mild og duftfri pleie og styling.

-Tilbyr milde og duftfrie pleie- og stylingprodukter for fint hår og sensitiv hodebunn.
-Inneholder aktive ingredienser som effektivt nærer og gir fuktighet til både hår og hodebunn. Nordisk bomullsgressekstrakt som bidrar til å effektivt fukte, balansere og beskytte den følsomme hodebunnen. Pentavitin bidrar til å fukte og oppfriske den tørre hodebunnen.
-Er spesielt egnet for personer med parymeallergi eller kjemisk følsomhet, men også for de som ønsker å unngå ekstra kjemikalier og dufter.
-Inneholder ingen av de vanligste allergenene fra parfymer, fargestoffer, parabener eller mineraloljer.
-Er testet i ekstreme nordiske forhold.


Makeup:Nilens Jord
Nilens jord er en komplett makeupserie med fokus på kompromissløs kvalitet, utviklet av naturens unike råvarer og mineraler. Fargene og kvaliteten på makeupen er spesielt tilpasset den skandinaviske kvinne, og kostene er utviklet av de fineste materialer.  Alle produktene er parfyme- og parabenfrie.

Andre produkter:

Nilens Jord Hudpleie
Hudpleien til Nilens Jord er en mild serie som dekker alle behov. Med renser som skånsomt fjerner sminke og smuss fra ansiktet, toner som er med og balanserer pH-verdien og kremer som passer alle hudtyper. Alle produktene er allergi vennlige og inneholder ikke hverken parfyme, parabener eller eteriske oljer.
Ikke testet på dyr.

Mm Kollagen
Mm Kollagen er et næringstilskudd som tilfører hår, hud og negler viktige næringsstoffer innenfra. Mm Kollagen er basert på marine kollagenpeptider. Kollagen finnes naturlig i kroppens bindevev, inklusiv i hårsekken, lærhuden (dermis) og negleroten.

Mm Kollagen inneholder også vitaminer og næringsstoffer i form av sink, selen, kobber og vitamin C.

  • Sink bidrar til å vedlikeholde normalt hår, hud og negler.
  • Selen bidrar til å vedlikeholde normalt hår og negler.
  • Kobber bidrar til å vedlikeholde normal pigmentering av både hår og hud.
  • Vitamin C bidrar til normal kollagen-dannelse.
  • Sink, selen, kobber og vitamin C bidrar også til å beskytte cellene mot oksidativt stress


Utrolig universalsalve
Utrolig salven er fremstilt av naturlige planteoljer og inneholder ingen parabener, fargestoffer eller konserveringsmidler. Utrolig ble opprinnelig utviklet i 1985 for å lindre ubehag ved bruk av tannproteser. Siden da har det blitt oppdaget at salven også kan virke lindrende på et bredt spekter hudproblemer samt på ømme muskler. Salven er ikke testet på dyr.


Pukka-te
Vi har fem forskjellige "te-familier" som alle er utviklet for å skape den perfekte urtedrikken. Te som vil rense, gi energi eller berolige - te som vekker sansene. Pukka te er en kombinasjon av økologiske urter av høyest mullig kvalitet, og mesterlig blanding av urtene utført av ayurvediske lege og urtespesialist, Sebastian Pole.

All te er sporbar, og det blir benyttet kun de beste delene av økologisk dyrkede urter i all produksjon. Dette gir de beste smakene naturen kan by på.

All te er produsert med kjærlighet - fra de spesielt utvalgte familene som produserer og høster inn urter rundt om i verden - til vår emballering i UK.

Website Builder drives av  Vistaprint